Bir Alanya markası olan Alanya Bilal Mobilya (ALBİMO), yurt içi ve yurt dışı fuarlarında boy göstermeye devam ediyor. İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapılan mobilya fuarındaki yerini de alan ALBİMO Mobilya'ya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir ziyaret gerçekleştirdi.

GÖMEÇ VE EKİBİNİ KUTLADI

Ziyarette firma sahibi Bilal Gömeç'ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Çavuşoğlu, "Bir Alanya markasını böylesine büyük bir fuarda görmek gurur verici" dedi. ALBİMO'nun iç ve dış ticareti ile yurt dışında bulunan mağaza ve showroomları hakkında da bilgilendirilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Bilal Gömeç ve ekibini kutladı.

İnegöl'de de bir fabrikası bulunan ALBİMO Mobilya'ya İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Meclis Başkanı Sadık Gülerer ve Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da ziyaret gerçekleştirdi.

GURUR VERİCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi

Misafirler ile yakından ilgilenen Bilal Gömeç, "İçe ve dış pazarda önemli bir marka olduk. Özellikle dış pazarda ülkemize döviz girdisi sağlıyoruz. ALBİMO olarak CNR Expo'da yer almak bizim için gurur verici. Ziyaretlerinden ötürü Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ve Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür ederim" dedi.