MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, liderlik ve siyaset okulunda gerçekleştirdiği konuşmada, Türk futbolundan adalet sistemine kadar birçok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu. Süper Kupa krizi ve Can Atalay davası üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe (FB), Galatasaray (GS) ve yargı sistemini eleştiren Bahçeli, sosyal medyanın tehlikelerine de değindi.

TFF ve İki Büyük Kulübe Yönelik Eleştiriler

Bahçeli, Süper Kupa finalinin Riyad'dan çekilmesi ve protokole uyulmaması konusundaki belirsizliklere dikkat çekerek,

"Türk futbolunda olmayan şey futboldur. TFF süreci yönetemediği gibi, FB ve GS yönetimi de süreci yönetememiştir." dedi.

Bahçeli, futbolun ötesinde milli değerlere vurgu yaparak,

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye demektir, istiklal, istikbal demektir, biz demektir." ifadelerini kullandı.

Yargıtay Üyelerine Destek ve Diktatörlük Vurgusu

Can Atalay Davası ve Yargıtay Üyelerinin Onuru

Açıklamalarında Can Atalay davasına da değinen Bahçeli, Türk adaletinin onurunu koruyan Yargıtay 3. Ceza Dairesi hakimlerini yürekten kutladığını belirtti ve

"Bütün dayatmalara ve baskılara direnerek Türk adaletinin onurunu müdafaa eden hakimleri destekliyoruz." dedi.

Diktatörlük İddialarına Cevap

Bahçeli, diktatörlük iddialarına karşı Türkiye'nin demokratik bir ülke olduğunu ve adalet sisteminin işlediğini vurgulayarak, diktatörlük olsaydı yaşanacakları sıraladı ve bu iddiaları reddetti.

Sosyal Medyanın Tehlikeleri

Bahçeli, sosyal medyanın "taşınması yük bir zehir" olduğunu belirterek, toplumsal barışın zedelenme riskine karşı düzenleme veya kaldırılması gerektiğini savundu. Sosyal medyanın bir "düşman yatağına" dönüştüğünü ifade etti.

İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kapsamlı açıklamaları, futboldan adalete, sosyal medyadan milli değerlere kadar birçok alanda dikkat çekici noktalara değindi.

Editör: Fırat Çelik