Yargıtay Haberleri

Yargıtay haberleri ve güncel Yargıtay gelişmeleri, Yargıtay ile ilgili tüm video, Yargıtay fotoğrafları ve Yargıtay haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin sona ermesiyle birlikte, yeni bir başkanın seçilmesi gerekiyor.

Türkiye

Yargıtay'ın yeni kararı ile artık su faturalarında kaçak su bedeli ödenmeyecek; bu karar tüm su abonelerini etkileyecek. İşte detaylar...

Gündem

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TFF, FB ve GS'yi eleştirdi ve Yargıtay üyelerini destekleyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, maaş artı primle çalışanlar için kritik bir karara imza attı. Prim ödemelerinin fazla mesai hesaplamasına dahil...

Bursa

Yargıtay, işe alım sürecinde işverene yalan söyleyen işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uygun davranmadığına hükmetti. Yüksek Mahkeme, işe başlarken...

Eğitim

Yargıtay, 1 milyon 201 bin öğretmeni doğrudan etkileyen ve borçlu öğretmenler için önemli bir rahatlama sağlayan bir karara imza attı.

Ekonomi

 Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, banka havalesi ile yapılan kira ödemelerinde havale ücretinin kiracıya ait olduğuna hükmetti.

Eğitim

Yargıtay'ın öğretmenlerin ek ders ücretlerine ilişkin emsal kararı, mali güvenlikleri üzerinde nasıl bir etki yaratacak?

Kadın & Aile

 Avukat Fırat Bilici, kış aylarında kombisini kapatan komşulara karşı dava açılabileceğini açıkladı. Kombisini Kapatana Mahkeme Kapıda...

Ekonomi

Yargıtay'ın, bir işçinin mesai arkadaşına 'terbiyesiz' dediği için işten çıkarılmasına dair verdiği karar, iş hukuku alanında yeni bir sayfa açıyor.

Asayiş

Yargıtay'ın AYM üyelerine suç duyurusu, Ankara ve İzmir Barolarını ayaklandırdı. Barolar, "Başka bir Cumhuriyet yok!" diyerek yarın Yargıtay'a yürüyecek.

Asayiş

Yargıtay, Can Atalay kararına uymayan Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Detaylar ve skandalın ayrıntıları!