Olayın Korkunç Detayları

Her şey, saat 00.30 sıralarında Toki evlerinin huzurlu mahallesinde başladı. Nihat Öztalum (51) ve oğlu Muhammed Öztek (28), evlerinin önünde ansızın silahlı bir saldırıya maruz kaldı. Bu menfur saldırı sonucunda Muhammed genç yaşta hayatını kaybederken, babası Nihat ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cinayet Saldiri 31 (2)

Acil Serviste Dram

Cinayet Saldiri 31 (9)

Vatandaşların yardımıyla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne yetiştirilen Muhammed Öztek, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Oğlunun kaybıyla sarsılan Nihat Öztalum'un durumu ise kritik. Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan baba, hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Cinayet Saldiri 31 (3)

Polis Harekete Geçti

Cinayet Saldiri 31 (6)

Saldırının ardından olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri, fail ya da faillerin peşine düştü. Görgü tanıklarının ifadeleri ve deliller ışığında, katil ya da katillerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Cinayet Saldiri 31 (7)

Polis şüphe üzerine durdurdu, üzerinden bakın neler çıktı Polis şüphe üzerine durdurdu, üzerinden bakın neler çıktı
Olay, Ceyhan'ın sakin bir mahallesinde meydana geldi. Toki evlerinde oturan baba ve oğul, kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından hedef alındı.

Cinayet Saldiri 31 (8)

Bu acımasız saldırının ardındaki nedenler ve failler henüz belirsizliğini korurken, Ceyhan halkı ve tüm ülke bu vahşi cinayetin şokunu yaşıyor. 

Cinayet Saldiri 31 (5)

Editör: Özkan Duran