Çanakkale'nin incisi Bozcaada, yılbaşı tatili için mükemmel bir kaçış noktası haline geldi. Tatilciler, adanın tarihi güzelliklerini, bakir doğasını ve eşsiz lezzetlerini keşfetmek için yılbaşında adayı doldurdu. Otel doluluk oranları yüzde 70'e ulaşırken, adanın her köşesi tatilcilerin yeni yıl heyecanıyla şenlendi.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (2)

Bozcaada’nın Cazibe Noktaları

Tarihi Güzellikler ve Doğal Harikalar

Bozcaada, eski Rum evlerinin zarif mimarisi, temiz denizi ve bakir koyları ile ünlüdür. Ada, tarihi bir kale ve deniz ürünleri restoranları ile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (3)

İstanbul’a Yakınlığı ile Dikkat Çekiyor

Ada Deniz Tatil Bozcaada (10)

Bakan Açıkladı! Atama Sayısı Belli Oldu! Bakan Açıkladı! Atama Sayısı Belli Oldu!

Adanın İstanbul’a yakın konumu, özellikle İstanbullular için cazip bir tatil alternatifi haline getiriyor. Kısa bir feribot yolculuğu ile ulaşılabilen bu cennet, şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için ideal.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (4)

Yeni yıl coşkusu

“Bu yılbaşı havalarında müsait olmasıyla birlikte gelen ziyaretçi sayısıyla otellerinden yüzde 50 ile yüzde 70’i dolmuş durumda. Restoranlarla da doluluk var. Bu yılbaşı hava biraz daha müsait, feribot seferleri de uygun, bir de yılbaşının Pazar ve Pazartesi’nin de tatil olması ziyaretçileri Bozcaada’yı tercih etmesine sebep oldu. Yeni yıl yoğunluğunu yaşıyoruz. Herkese mutlu yıllar ve güzel bir yıl geçirmelerini diliyorum”.- Otel İşletmecisi Burak Aktan
Ada Deniz Tatil Bozcaada (5)

  İşletmeci Mesut Sivri ise “Adaya yılbaşında yoğun bir talep var. Adaya katkı olması için bu yıl mekanı açtık ama diğer mekanlarda açsaydı daha çok insan gelecekti. Güzel bir eğlence ile konuklarımıza merhaba diyeceğiz. Herkesi yılbaşı gecesi Bozcaada’ya davet ediyorum. Bozcaada’da yılbaşı gecesi sakin değil, hareketli, huzurlu ve güvenli olacak” şeklinde konuştu.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (6)

Yılbaşı gecesi için özel programlar düzenleyen restoranlar, meyhaneler ve barlar, adalılar ve tatilciler için yeni yılı karşılamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (7)

Güvenli ve Huzurlu Bir Tatil

Ada Deniz Tatil Bozcaada (9)

Bozcaada, güvenli ve huzurlu bir tatil vadediyor. Adada, yılbaşı gecesi için özel etkinlikler ve eğlenceler düzenleniyor, bu da adayı yılbaşı tatili için ideal bir destinasyon haline getiriyor.

Ada Deniz Tatil Bozcaada (8)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR