Amasya'nın Bağlıca köyünde yaşayan Nuran Vanlı, uzun süreli kilo mücadelesinin ardından doktorunun önerisiyle diyetisyen kontrolünde bir sağlıklı beslenme programına başladı. Kazanılan bu mücadele, Vanlı'nın hayatını kökünden değiştirdi.

Genç Gazete Aynalardan Kaçan Kadın, 10 Ayda 48 Kilo Verdi (7)

Sağlık ve Özgürlüğe yürüdü

Yıllar süren sağlık sorunlarının ardında, küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonucu omuriliğinde meydana gelen problem yatıyordu. Doktoru, kilo vermezse felç riski ile karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

Genç Gazete Aynalardan Kaçan Kadın, 10 Ayda 48 Kilo Verdi (6)

Muhteşem Dönüşüm

 Diyetisyen Gülşah Akyılmaz’ın desteğiyle başladığı sağlıklı beslenme ve düzenli yürüyüş programı sonucunda Vanlı, 10 ay gibi kısa bir sürede 108 kilodan 60 kiloya düştü. Bu değişimle birlikte bel ağrıları ve tansiyon hastalığı gibi sağlık sorunlarından da kurtuldu.

Genç Gazete Aynalardan Kaçan Kadın, 10 Ayda 48 Kilo Verdi (5)

“Aynalara küsmüştüm, artık bakabileceğim. Şimdi çok mutluyum. Yürüyor, koşuyorum ve 4 aydır tansiyon ilaçlarını kullanmıyorum.” - Nuran Vanlı

Vanlı, “Aynalara küsmüştüm. Artık bakabileceğim. Şimdi çok mutluyum. Şimdi yürüyor, koşuyorum. Tansiyon hastasıydım. 4 aydır tansiyon ilaçlarını da kullanmıyorum” diye konuştu. 

Evlenelim deyip dolandıran kadın sıradaki avında yakalandı Evlenelim deyip dolandıran kadın sıradaki avında yakalandı

Genç Gazete Aynalardan Kaçan Kadın, 10 Ayda 48 Kilo Verdi (1)

Hayatı Değişen Bir Kadın

9 torunu bulunan Nuran Vanlı, yaşadığı değişimin sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve sosyal hayatını da olumlu yönde etkilediğini belirtiyor. Artık torunlarını kucağına alabildiğini ve onlarla daha kaliteli zaman geçirebildiğini ifade ediyor.

Genç Gazete Aynalardan Kaçan Kadın, 10 Ayda 48 Kilo Verdi (2)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR