Aydın’da spor camiasının sevilen isimlerinden olan “Müdür” lakaplı Nevzat Demircioğlu (65), cami tuvaletinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1964 Sokak üzerinde bulunan Hacı Fevzibey Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tuvaletleri kontrol eden cami görevlisi, bir kişinin hareketsiz halde yattığını fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybeden kişinin, Aydın spor camiasının yakından tanıdığı Nevzat Demircioğlu olduğu tespit edildi.
Demircioğlu’nun naaşı, gerekli işlemlerin ardından Kemer Mezarlığı morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre Demircioğlu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.
Aydın spor camiasında “Nevzat Müdür” olarak bilinen Demircioğlu’nun ani ölümü ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.
Öte yandan, Demircioğlu’nun öğle saatlerinde çok sevdiği Aydınspor’un antrenmanını izlemek için stadyuma geldiği, soğuk hava nedeniyle teknik heyet ve futbolcular tarafından kendisine mont hediye edildiği öğrenildi. Demircioğlu’nun bu sürpriz karşısında duygulanarak teknik heyet ve futbolculara teşekkür ettiği belirtildi.




