Mücadele, Pazartesi akşamı Sivasspor'un ev sahipliğinde 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşecek.

36. Randevu

Fenerbahçe ile Sivasspor, Süper Lig'de bugüne kadar 35 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerden 20'sini Fenerbahçe kazanırken, Sivasspor 7 kez üstün geldi ve 8 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki maçı 4-1 kazanmıştı.

Genç Gazete Avrupa'da Kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un Karşısında (5)

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

Son 7 maçını kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig'de son 7 maçını kazanarak, toplamda 21 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı. Ayrıca, bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçın 15'ini kazanarak deplasman galibiyeti rekorunu kırdı. Son olarak Fatih Karagümrük'ü mağlup eden sarı-lacivertliler, üst üste 10 dış saha galibiyeti ile bu alandaki rekoru da ele geçirdi.

"Fenerbahçe, deplasmanda üst üste 10 maç kazanan ilk takım oldu ve lig tarihinin en iyi deplasman performanslarından birine imza attı."

Genç Gazete Avrupa'da Kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un Karşısında (3)

Kart Sınırındaki Oyuncular kimler?

Fenerbahçe'de, önemli bir derbi öncesinde 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta cezalı duruma düşecekler.

Genç Gazete Avrupa'da Kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un Karşısında (2)

Sivasspor çıkışını sürdürmek istiyor

Sivasspor ise ligdeki son iki maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ev sahibi ekip, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Ancak Sivasspor, bu önemli maçta Hakan Arslan, Azizbek Turgunboev, Emre Gökay ve Charis Charisis gibi önemli eksiklerle sahaya çıkacak.

Hakem Kadrosu kimlerden oluşuyor?

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Yardımcı hakemler Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç olacak, dördüncü hakem ise Alper Akarsu olarak belirlendi.

Maç, yarın saat 20.00'de başlayacak 

Kaynak: İHA