ATAUZDER Bursa İl Başkanı, Uzman Çavuşların baskı, mobing, tayin yönetmeliğindeki aksaklıklar, aile düzeni kuramama, sağlık yönergesinin olmaması gibi sorunlara maruz kaldığını belirtti. Ekrem, "Canla başla vatan savunmasında bulunan bizler, özlük haklarımızın düzeltilmesini istiyoruz" dedi.

"Bizler var olan hakkımızın peşindeyiz. Bu, siyaset üstü bir vicdan meselesidir." - Zülfü Ekrem, ATAUZDER Bursa İl Başkanı

Atanma Sorunu ve İntihar Vakaları

Ekrem, görevden ayrılan Uzman Çavuşların kamu kurumlarına atanma sorunlarına ve son bir haftada 4 Uzman Çavuşun intihar ettiğine dikkat çekti. "Bizler, hizmetlerimizin karşılığını istiyoruz. Uzman Çavuşlarımız hakları verilmeli ve kötü olaylarla karşılaşmamalıdır" şeklinde konuştu.

"Birçok operasyonda bizler vardık. Bu haklı davamızda herkesi destek olmaya davet ediyoruz." - Zülfü Ekrem

Ekrem, emeklerinin ve fedakarlıklarının takdir edilmesini, yaşanan sorunların çözülmesini ve haklarının iade edilmesini talep etti. Bu konuda toplumun ve yetkililerin desteğini beklediklerini vurguladı.

"Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu "Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu

Editör: Umut Gökdaş