Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi'nde sakin bir gün, birdenbire yürekleri ağızlarına getiren bir olaya tanık oldu. Sokaklarında yaşanan hızlı kovalamaca, maalesef masum bir sürücüyü de mağdur etti.

Dramatik Kaza

Saat 14.00 sıralarında 26'ncı sokak üzerinde motosikletli bir şüpheliyi kovalayan polis aracı, Seyitnizam Caddesi'nde 34 RSR 99 plakalı Toyota marka araca çarpmaktan kaçamadı. Bu çarpışma, hemen ihbarla birçok kurtarma ekibini harekete geçirdi.

Polisin GBT kontrolünde silahlar patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Polisin GBT kontrolünde silahlar patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Hemen Yardım Geldi

İhbarın ardından olay yerine birçok ekip sevk edildi. Kazanın şiddeti 34 RSR 99 plakalı araçta iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. İtfaiye ekipleri bir yaralıyı araçtan kurtarırken, diğer yaralı kendi imkanlarıyla araç dışına çıktı. Polis aracında bulunan ekip ise şanslıydı; sadece hafif sıyrıklarla olayı atlattılar.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ardından yaralılar, en yakın hastanelere kaldırıldı.

Motosikletli Firarda!

Bu kaza, şüpheli motosikletlinin hızla olay yerinden uzaklaşmasına neden oldu. Polis, kaçan bu şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Habib Çelikli isimli bir vatandaş, kaza anını şöyle anlattı: “Dışarıda ses duyduk. Polis aracının kaza yaptığını gördük... Motosikletli kovalarken kaza meydana geldi. Motosikletli de uzaklaştı.”

Kaynak: