Kovalamaca Haberleri

kovalamaca haberleri ve güncel kovalamaca gelişmeleri, kovalamaca ile ilgili tüm video, kovalamaca fotoğrafları ve kovalamaca haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de, polis ekipleri tarafından yapılan kovalamaca sonucu durdurulan bir araçta, kaçan şahsın üzerinden silah bulundu.

Asayiş

Polisin 'dur' ihtarına uymayan plakasız bir araç kovalanırken, şüpheliler araçtan atlayarak kaçtı, araçtan uzun namlulu silahlar çıktı.

İnegöl

Polis, İnegöl'de uygulama noktasında dur ihtarına uymayan bir aracı kovalamaca sonucu yakalamaya çalışırken araç gözden kayboldu. 

Asayiş

İnegöl' de, trafik ekiplerinden kaçan bir sürücü, 5 kilometre boyunca süren adeta film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca sonucu yakayı ele...

Asayiş

TEM otoyolunda düzensiz göçmen taşıyan aracın polisin dur ihtarına uyması uymaması sonucu kovalamaca başladı.4 polis yaralandı.

İnegöl

Ahmet Türker Çevre Yolu'nda bekçilerin dikkatini çeken ve tarlalık alanda kovalamaca sonucu yakalanan Ramazan adlı şahsın üzerinden uyuşturucu madde çıktı.

Asayiş

Yaklaşık 2 kilometre süren kovalamaca sonucu yakalanan sürücü, hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı ve 40 bin lira ceza aldı.

Asayiş

Kovalamaca sırasında bir polis aracı neye uğradığını şaşırdı! Motosikletli şahsın izini sürerken başka bir araca mı çarptı? İşte dakika dakika...

İnegöl

İnegöl Cerrah yolu üzerinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan motosiklet sürücüsü, ardından gerçekleşen kovalamacayla yakalandı. 

Asayiş

Kahramanmaraş'ta polise "dur" demesine rağmen kaçan sürücü, 25 km sonra yakalandı.

Asayiş

İnegöl Emniyet müdürlüğü trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü yakalandı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücüye ceza yağdı.

Asayiş

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobil kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobilde bulunan 2 şahıs gözaltına alınırken, çeşitli miktarlarda...