İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü

KİTAPLARI TERK EDELİ ÇOK OLMUŞ

İnternet ve cep telefonları bahane. Henüz internet ve cep telefonlarının bu kadar yaygın olmadığı yıllarda da kitaplardan kopuk imişiz. Okumuyoruz, kitap almıyoruz vesselam.

 Kitap okumayı ve kitap almayı sevenler bilirler, o yıllarda İnegöl'de kitap fuarlarına katılan Mevlana Kitabevi, Arifan Kitabevi, Bayram Kitabevi, Şehabet Kitabevi gibi kitabevlerimiz vardı. Kitaba para vermediğimiz günlerden itibaren bunlar da birer birer kırtasiyeye dönüştü ya da kapandı.

ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞÖYLEDİR:

 “Fuar katılımcılarının bir kısmı ilgisizliği ekonomik kriz nedeniyle insanların alım gücünün olmamasına, kimi de kitap okuma alışkanlığının henüz oluşmamasına bağlıyor.

kitap_fuarı_[1]

      Bu yılda Belediye Kültür Merkezi Sergi Salonunda düzenlenen Dini Kitaplar Fuarı’nın  beklenen ilgiyi görmemesi ise fuarı düzenleyenlerin de heveslerini kırıyor. Daha önceki senelerde yoğun ilginin olduğunu dile getiren  fuar yetkilileri,  her yıl bu ilginin azaldığını bunun  sebeplerinin ise gerek ekonomik gerekse manevi duygularda zayıflamadan meydana  geldiğini belirtiyorlar. Vatandaşların fuara sadece gezmeye zaman geçirmeye geldiklerini, alışveriş yapmadıklarını söyleyen yetkililer bu ilgi azaldıkça önümüzdeki yıllarda fuarın tamamen biteceğini belirtiyorlar.”

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için tıklayınız    

Editör: AYHAN BAYRAKTAR