Arda Güler Real Madrid’e transferi yapıldığından bugüne kadar olan süreçte bir çok sakatlık problemi ile baş etti. Yeni bir habere göre Arda Güler bireysel anlamda sahada çalışmalara başlamış bulunmakta.

Geçen yaz Fenerbahçe takımından Real Madrid’e transferi yapılan fakat defalarca yaşadığı sakatlıklar sebebi ile takımda hala forma giyemeyen Arda Güler ile ilgili yeni haberler geldi.

Arda Güler’in sahalara dönüş zamanı belli mi? Son durumu nedir?

Haber İspanya’da yayınlanan Marca gazetesinde yayınlandı. Haberin detaylarında göre; Real Madrid dün karşılaşmış olduğu Napoli takımını 4-2 yendi. Bu sayede liderliği garantilemiş oldu. Güzel bir haber ise Arda Güler’den geldi. İyileşme sürecine giren ve sakatlığı atlatmaya çalışan oyuncu, takım haricinde bireysel anlamda sahalarda çalışmaya başladı bildirildi.

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Bir diğer konu ise habere göre genç futbolcunun hiç acelesi olmadığı belirtilerek, “ Sahalara dönmesi için net bir tarih yok. Kulübün doktorları yeni yetenek olan Arda Güler’in, herkesin beklemiş olduğu çıkışını iyileştikten sonra yapmasını bekliyorlar.” Paylaşımında bulundular.

Editör: Fırat Çelik