Antalyaspor'un Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın ve oyuncularının insan yönüne dikkat çekti.

Şahin, İsrailli oyuncuların Gaziantep FK maçına çıkmama kararını ve takımın MKE Ankaragücü karşısındaki etkileyici 4-0'lık galibiyetini değerlendirdi.

Maça müthiş başladık sonunu da çok iyi getirdik. Sakatlıklara rağmen, Kosova - İsrail milli takım maçı olayına rağmen müthiş bir performans sergiledi takımım. Antalyaspor bugün Ege ile belki altyapıdan müthiş bir oyuncu daha kazandı. Milli aradan sonra da sakat oyuncularımız da dönerse yolumuza devam etmek istiyoruz. Ankaragücü de çok zor bir rakip, çok iyi bir rakip. Müthiş bir hocası olan bir takım. 90 dakika içinde onları bugün domine ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'un Sahadaki Başarısı ve İnsani Değerleri

Şahin'den Oyuncularına İnsani Yaklaşım

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, oyuncularının sahadaki performansından öte, onların kişisel değerlerini ve inançlarını önemsediğini belirtti. "Oyuncularım sadece oyuncu değil, insan" diye konuştu.

Şahin, “Her takımın olduğu gibi bizim de zayıf noktalarımız var. Bizim de hocalar olarak görevimiz Ankaragücü’nün olan zaaflarını oyuncularımıza göstermek. İstediğimiz alanlara oynadık. Bu sene belki de en iyi futbolumuzu sergiledik. Çok rahat değil ama haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” dedi.

Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi Vanspor, Bursaspor Maçından Sahadan Çekildi

Antalyaspor'un Sahadaki Etkileyici Performansı

Şahin, takımın MKE Ankaragücü karşısında sergilediği performansı ve altyapıdan gelen yeni yetenekleri övdü. "Bu sene belki de en iyi futbolumuzu sergiledik" diyerek, takımın gelecek hedefleri hakkında da ipuçları verdi.

"Şahin, Antalyaspor’da oynayan İsrailli sporcuların milli maçlar nedeni ile İsrail Federasyonu ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi:
“Ben hocayım aynı zamanda ama bu grubun da liderliğini yapmam lazım. Benim oyuncularım sadece oyuncu değil insan. Benim oyuncularım ikisi de sağ olsun Antalyaspor'u çok seviyor. Antalya'yı çok seviyor ama sonuçta onların da bir ülkesi var. Onların da bir inancı var. Herkes bu konuda özgür. Hiçbir zaman oyuncularım 'Ben oynamak istemiyorum' demedi. Biz ortak karar aldık. Hem İsrail Federasyonu hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun hem de oyuncularımızla konuşarak. Geçmişe çok bakmaya gerek yok. Bugün neler yaptıkları önemli. Geldikleri günden beri inanılmaz özleriyle çalışıyorlar. Kalitemizi inanılmaz arttırdı." - Nuri Şahin

antalyaspor hocasi nuri (2)

Geleceğe Bakış: Antalyaspor'un Yol Haritası

Teknik Direktör Şahin, takımın gelecekteki maçlara ve olası zorluklara nasıl hazırlanacağı konusunda da bilgi verdi. Takımın zayıf yönlerini ve güçlendirilmesi gereken alanları belirterek, Antalyaspor'un yükselişine dair umutlu bir tablo çizdi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR