Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mitingde yaptığı konuşmada, emeklilere yönelik büyük bir müjde verdi. Seçilmesi durumunda emeklilere verilen yardımın 1000 liradan 5 bin liraya yükseltileceğini ve bu paranın 15 Nisan'da hesaplara yatırılacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün

Altınok, mitingde yaptığı konuşmada mevcut belediye yönetimini eleştirdi ve kendi projelerinden bahsederken, emeklilere dönük adımlarını öne çıkardı.

Altınok, "Emeklilerimize başımızın tacı emeklilerimiz, ne yapsak azdır. Emeklilerimize 1000 lira değil, 15 Nisan'da 5 bin lirayı hesaplarına yatıracağız." dedi. Aynı zamanda, mevcut belediye yönetiminin sosyal yardım bütçesini eleştirerek, AK Parti döneminde yardım ve destekler için ayrılan bütçenin yarıya indirildiğini vurguladı.

Miting, Cumhur İttifakı'nın bu ve yarın gerçekleştireceği önemli etkinliklerin bir parçası olarak, Başkent Ankara'da büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Miting alanı, saatler öncesinden yapılan hummalı hazırlıklarla dolup taşarken, Turgut Altınok'un açıklamaları büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi