Altın fiyatları zirveye tırmanıyor: Gram ve çeyrek altında son durum Altın fiyatları zirveye tırmanıyor: Gram ve çeyrek altında son durum

İslam Memiş gram altın ile ilgili tahminlerini açıkladı. Memiş, gram altının zirve yapacağını söyledi. 2023 senesinde altın fiyatlarına zam üstüne zam yapıldı. Memiş, gram altının 2024 senesinde 3 bin TL ye kadar ulaşabileceğini tahmin ettiğini açıkladı.

Sene başında 1.115 TL ile başlayan gram altın, şimdi ise 1.977 TL oldu. Hamas ve İsrail arasında gerçekleşen savaş sebebi ile altın fiyatları hızlı bir şekilde arttı. Son zamanlarda altın en büyük yatırım madeni.

Altın fiyatlarında yeni rekor yaşanacak

İslam Memiş, “Altın fiyatlarında rekor yaşanacak. Sene başında 1.115 TL fiyatla satışı yapılan gram altın, şimdi 1.977 TL ile satılıyor. Sene sonuna kadar 2 bin TL olabilir. Şimdiden bu beklentiler karşılanmaktadır. Gram altının 2023 senesinde dolar ve ons aracılığı ile değeri artıyor. Gram altın her sene birinciliğini koruyor. Ons altının son aylarda yaşamış olduğu yükseliş sebebi ile gram altında nasibini alıyor” ifadelerini kullandı.

Memiş, “gram altın 3 bin TL’yi bulacak bu yüzden beklemenizi öneririm” dedi.

Editör: Fırat Çelik