TÜİK Açıkladı! Bursa'nın En Kalabalık İlçesi Belli Oldu! İnegöl Kaçıncı Sırada? TÜİK Açıkladı! Bursa'nın En Kalabalık İlçesi Belli Oldu! İnegöl Kaçıncı Sırada?

Süper Amatör küme B grubunun zirvesinde yer alan Alanyurtspor, sahasında Mudanyaspor'u ağırladı. 100. yılını kutlayan Mudanyaspor karşısında Alanyurtspor, Furkan Şahin'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta 5-1'lik farklı bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Alanyurtspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, Mudanyaspor ise düşme hattında kalmaya devam etti.

Alanyurtspor'un golcüsü Furkan Şahin, 10, 19 ve 39. dakikalarda attığı gollerle takımını sırtladı ve ilk yarıyı 3-1 önde kapatmalarını sağladı. Mudanyaspor'un tek golü ise 26. dakikada Engin Yılmaz'dan geldi.

Alanyurtspor-1

İkinci yarıya da hızlı başlayan Alanyurtspor, 52. dakikada Umut Ahmet Fıçıcı'nın golüyle skoru 4-1'e taşıdı. Mudanyaspor, 64. dakikada Mehmet Balcı'nın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

90+3 dakikada İsmail Polat, maçın skorunu belirleyen golü atarak Alanyurtspor'u 5-1'lik zaferine taşıdı.

Alanyurtspor, Mudanyaspor karşısında elde ettiği bu farklı galibiyetle şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı. Mudanyaspor ise düşme hattından çıkma mücadelesinde önemli bir fırsatı kaçırmış oldu.

Editör: Umut Gökdaş