Süper Amatör küme C grubunun lideri İznikspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Deplasmanda Bursa Gençlergücü ile karşılaşan İznikspor, mücadelenin ilk yarısını 1-1 tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda sergilediği üstün performansla rakibini 5-2 mağlup etti ve haftayı kayıpsız geçti.

Karşılaşmanın ilk golü İznikspor kaptanı Mustafa Berk Kara'dan geldi. İznikspor, 5. dakikada 1-0 öne geçti. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi; Gençlergücü 19. dakikada Sezer Arı'nın golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan İznikspor, 58. dakikada Mücahit Emre Şahin ile skoru 2-1'e taşıdı. Gençlergücü 63. dakikada Berkan Çelik ile bir kez daha eşitliği yakaladı, ancak İznikspor 66. dakikada Şahin Şentürk'ün golüyle yeniden öne geçti.

Evsahibi Gençlergücü, İznikspor'un üçüncü golünden sonra oyundan düştü ve demoralize oldu. Bu durumu iyi değerlendiren İznikspor, golcüsü Mehmet Çağrı Alpaslan'ın 69 ve 80. dakikalarda attığı gollerle skoru 5-2'ye taşıdı ve maçtan galibiyetle ayrıldı.

Şampiyonluk hedefleyen lider İznikspor, deplasmanda karşılaştığı Gençlergücü'nü 5-2 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti.

İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı İnegöl-Bursa Yolu Yenileme Çalışmaları Nedeniyle Trafiğe Kapatıldı

İznikspor, bu galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmış oldu. Takım, hem skor hem de moral anlamında büyük bir üstünlük kazanarak, liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. 

Editör: Umut Gökdaş