4 Şubat tarihinde adaylığı resmi olarak duyurulan AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Yener, bu süreçte kendisine destek olan dostlara, arkadaşlara ve Elbistanlı hemşerilerine teşekkürlerini iletti.AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkanlığı için belirlediği Abdullah Yener, 4 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulan adaylıktan çekildiğini kamuoyuna açıkladı. Yener'in adaylıktan çekilme kararı, 50 milyon TL'lik icra borcu iddiaları ve halkın tepkisiyle gündeme gelmişti.

Yener, mesajının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin yanında olduğunu vurgulayarak kamuoyuna saygıyla duyurdu.

YENER: "GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM"

Abdullah Yener, adaylıktan çekilme kararını şu sözlerle duyurdu: "Gördüğüm lüzum üzerine AK Parti Elbistan Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum. Bu süreçte bana kucak açan dostlarımıza, arkadaşlarıma ve Elbistanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum." Dedi.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu

DOĞAN: "KENDİ TASARRUFU, HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN"

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, Yener'in adaylıktan çekilmesiyle ilgili şunları söyledi: "Kendi tasarrufu, hakkında hayırlısı olsun. Aday belirleme çalışmalarımız devam ediyor. Yeni adayımızın ismini yakında açıklayacağız."
NE YAŞANDI?

AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Yener'in adaylıktan çekilme kararı, iddia edilen 50 milyon TL'lik icra borcu ve bu borca karşı halkın tepkisiyle yakından ilişkilendirilmişti. Yener'in çekilmesi sonrasında AK Parti'nin yeni adayını kamuoyu merakla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi