AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'ten sert tepki: İmamoğlu ve Yavaş özür dilemeli

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, 14 Mayıs gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçim manipülasyonu çabalarına tepki göstererek, "Herkes gördü ki manipülasyonun olduğu veri akışı İmamoğlu ve Yavaş'ın ortaya koyduğu değerlendirmeleridir." dedi. Kirli kampanyaların boşa çıktığını vurgulayan Çelik, "Milletimize karşı yalan beyanda bulunmuşlardır, özür borçları vardır." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

"Vatandaşlarımız güçlü şekilde sandık iradesini korudu. Cumhurbaşkanımız ikinci tura kalmasına rağmen seçimi açık ara önde bitirdi." dedi.

14 Mayıs gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın manipülasyonuna tepki gösteren Ömer Çelik, "Dünden beri oyların sayılmasıyla bir kampanya ile karşı karşıyayız. Bir CHP klasiği önümüze getirildi. Dün ekranlara çıktılar, AA verileri, partimizdeki verilerin manipülasyon olduğunu ifade ettiler. Konuşurken '13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' adına konuşuyoruz dediler. Seçim bitmemiş, Cumhurbaşkanının kim olduğunu ilan etmeye çalışıyorlar. Bu yapılan şey milli iradeye yönelik yetki gaspıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: