Hava iyice serinledi, yağışlar devam edecek mi? Hava iyice serinledi, yağışlar devam edecek mi?

Filistin, günlerdir yaşadığı zorluklar ve yoğun saldırılarla uluslararası gündemin en üst sırasında yer alıyor. Türkiye, bu zor günlerde Filistin'in yanında olmaya devam ediyor.

Bu süreçte AFAD, Filistinli kardeşlerimize yardım elini uzatıyor. Peki, bu yardım kampanyası nasıl gerçekleşecek? Vatandaşlarımız bu sürece nasıl dahil olabilecek?

filistin acil yardim

AFAD'dan "Filistin İçin El Ele" Çağrısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistin için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

gazze (3)

AFAD'ın Paylaşımı ve Filistinli Kardeşlerimize Destek Mesajı

AFAD, "Filistin için el ele" başlıklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Günlerdir yoğun saldırı altında ölüm kalım mücadelesi veren Filistinli kardeşlerimiz için düzenlediğimiz yardım kampanyasına davet ediyor, bağışlarınızı Filistinli kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Her zaman ve her koşulda mazlumun yanında olan aziz milletimize teşekkürlerimizle."

AA-20231016-32419645-32419644-BM_GAZZEDE_ARTIK_INSANI_YARDIM_SAGLAYAMIYORUZ

Bağış İçin Gerekli Bilgiler Paylaşıldı

Yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar için gerekli olan banka hesap bilgileri de paylaşımda belirtildi. Böylece vatandaşlar, Filistin'e destek olma noktasında somut bir adım atabilecek.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR