ÇOK ŞÜKÜR İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALMAYA BAŞLADIK

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, deplasman sponsorluğunu üstlenen İnegöl Lider Transport Adem Deyirmenci’ye teşekkür ederek, “Devre arası yaptığımız takviyelerle çok şükür istediğimiz sonuçları almaya başladık. Elde ettiğimiz seri galibiyete inşallah Şanlıurfa maçı ile devam etmek istiyoruz. Öncelikle önce deprem sonrada sel felaketi yaşayan tüm Urfa halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. Zorlu Şanlıurfa deplasman sponsorluğunu üstlenen İnegöl Lider Transport Adem Deyirmenci’ye tekrar çok teşekkür ediyorum.”

İnegöl'de Kaçak Yollarla Gelen Dört Yabancı Uyruklu Şahıs Yakalandı İnegöl'de Kaçak Yollarla Gelen Dört Yabancı Uyruklu Şahıs Yakalandı

İnegöl Lider Transport Adem Deyirmenci ise “ İnegölspor’umuzun başarılı sonuçlar alması bizleri son derece mutlu etti. Bu manada her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisi olduğunu belirtmek istiyorum. Lider Transport firması olarak Şanlıurfa maçının deplasman sponsoru olmak istedik. İnşallah deplasmandan 3 puan ile dönerek seri galibiyetlerimize devam ederiz.” Şeklinde konuştu.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR