Adana'da özel olarak seçilen polis memurları, Motosikletli Yunus Timlerinde görev almak üzere tamamladıkları 5 haftalık eğitimin ardından Yeni Adana Stadyumu'nda nefes kesen bir gösteri yaptı. Kütahya, Osmaniye ve Adana'dan gelen polisler, zorlu mülakat süreçlerinin ardından bu özel timde yer almayı hak kazandı.

Şimşek'ten Taşra Teşkilatlarına Tasarruf Ayarı: Malmüdürlükleri Kapanıyor... Şimşek'ten Taşra Teşkilatlarına Tasarruf Ayarı: Malmüdürlükleri Kapanıyor...

AW076710_02

Zorlu Eğitim Süreci

Seçilen 43 personel, 4 eğitimci tarafından verilen zorlu bir eğitimden geçti. Bu eğitim, asayiş olaylarına ilk müdahalede büyük önem taşıyan Motosikletli Yunus Timlerinin etkinliğini artırmak için tasarlandı.

AW076710_06

Yetenek Gösterisi

"Eğitimi tamamlayan yunus polisleri, stadyumda gösteri yaparak yeteneklerini sergilediler. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de gösteriyi izledi ve 'Yeni gelen arkadaşlarla daha da kuvvetli olacağız' dedi."

AW076710_03

Operasyonel Kullanım Planları

Doğan İnci, motosikletli yunus polislerinin dar sokaklarda ve trafik sıkışıklıklarında etkin kullanımının planlandığını belirtti.

AW076710_05

Editör: Abdullah Argun