Amerika'da yıllık enflasyonun beklenenden daha düşük gelmesi, para ve emtia piyasalarında dalgalanmalara sebep oldu. Altın olmak üzere, dolar, euro ve sterlindeki son durum ne?

ABD'de yıllık enflasyon piyasaları hareketlendirdi

DOLAR: Amerika'da enflasyon verisinin etkisiyle birlikte dolar iyice değer kaybetti. Dolar/TL paritesi 28,6293 liradan alıcı bulurken, düşüş eğiliminde olduğu gözlemleniyor.

ABD'de yıllık enflasyon piyasaları hareketlendirdi

EURO: Euro, enflasyon verisinden sonra toparlanmaya başladı ve dolar karşısında değer kazandı. Euro/TL paritesi 30,9319 liradan alıcı buluyor ve yüzde 1 civarında primle işlem görmekte.

STERLİN: Sterlin de dolar karşısında hızla değer kazanarak alıcı buluyor. Sterlin/TL paritesi 35,5255 liradan işlem görüyor.

ALTIN: Altın, enflasyon verisiyle birlikte hafif bir primle işlem görüyor. Ons altın gün içinde en yüksek 1959 doları gördü, 1955 dolardan işlem görüyor. 
Gram altın gün içinde en yüksek 1803 lirayı gördü ve şu 1800 liradan alıcı buluyor.

Amerika'daki enflasyon verisinin piyasalarda yaratmış olduğu dalgalanmalar, yatırımcıların döviz ve değerli metallerdeki hareketlilikleri yakından izlemelerine sebep oldu. Özellikle altın, enflasyon ve döviz kurlarında yaşanan değişikliklere duyarlı olarak değer kazanma eğilimine girmiş durumda.

Kiraya verdiğimiz yer haram olan işlerde kullanılırsa bize de günah olur mu? Kiraya verdiğimiz yer haram olan işlerde kullanılırsa bize de günah olur mu?

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57