Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

İTO’nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.

Ekonomi

Türkiye’de Mart ayında yıllık enflasyon yüzde 68,5 oldu Bu oran tüm Afrika ülkelerindeki enflasyon oranlarından daha yüksek olarak istatistiki verilere...

Ekonomi

Dünya Bankası, Avrupa ve Orta Asya ekonomilerine ilişkin raporunu yayımladı.

Ekonomi

Türkiye, et fiyatlarındaki artış hızıyla Avrupa ülkelerini geride bırakarak, et enflasyonunda zirveye oturdu.

Ekonomi

Arefe günü, 9 Nisan 2024 tarihinde altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri, yatırımcıları heyecanlandıran bir yükselişi işaret ediyor.

Ekonomi

Altın fiyatları, yatırımcıların ve ekonomi takipçilerinin sürekli gündeminde yer alan önemli bir konu olmaya devam ediyor.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, Fed'in faiz kararları ve piyasa beklentileriyle birlikte değerlendiriliyor. 7 Nisan 2024 altın fiyatları

Türkiye

Ramazan Bayramı'nın ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yoğun bir ekonomi gündemi ile mesaisine başlayacak.

Ekonomi

Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ve emekli maaşlarının belirlenmesinin ardından, milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücretteki potansiyel artışa çevrildi.

Gündem

Mart ayına ilişkin enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından, yılın ilk çeyreğindeki enflasyon rakamları netlik kazandı.

Ekonomi

Türkiye'nin Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı Enflasyon Mart'ta aylık bazda yüzde 3,16 artış kaydederken yıllık enflasyon ise yüzde 68,50'ye yükseldi

Gündem

Türkiye'nin en önemli ekonomik sorunlarından biri olan enflasyonla mücadelede alınan tedbirler ve gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.