Koç (21 Mart - 19 Nisan) 

Bugün enerjiniz yüksek ve kararlısınız.  İşlerinizde sabırlı olun. Başarılarınızla gurur duyun ve mütevazı olmayı unutmayın.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs) 

Bugünlerde etrafınızdaki güzellikleri fark etmek için harika bir gün. Ailenizle vakit geçirin ve sevginizi gösterin. Maddi konularda ölçülü olun ve cömertliği elden bırakmayın.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran) 

Zekanızı kullanarak yeni fikirler üretebilirsiniz.  Ancak, mütevazı olun ve ilişkilerinizde dürüstlüğü ön planda tutun.

Gençgazete Oğlak Burcunun Kariyer Ve Sağlık Rehberi Astroloji (6)

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz) 

Sevdiklerinize zaman ayırın ve duygularınızı paylaşın.  Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin. Duygusal gelgitlerinizi kontrol altında tutun ve sakinliğinizi koruyun.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos) 

Liderlik vasıflarınızla dikkat çekiyorsunuz.  Ancak, her zaman temkinli olun ve gerektiğinde yardım istemekten çekinmeyin. Adil ve örnek bir tavır sergileyin.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül) 

Detaylara olan dikkatiniz sayesinde başarıya ulaşabilirsiniz.  Sağlığınıza özen gösterin ve bedeninize iyi bakın.

Gençgazete Oğlak Burcunun Kariyer Ve Sağlık Rehberi Astroloji (5)

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim) 

Denge ve adalet duygularınız ön planda. İnsanlara karşı adil davranın ve haklarına saygı gösterin. Sosyal ilişkilerinizde samimi olun ve dürüstlüğünüzden ödün vermeyin.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım) 

Bugün, iç dünyanıza dönmek ve kendinizi keşfetmek için ideal bir gün.  Gizli yeteneklerinizi keşfedin ve bunları kullanmaktan çekinmeyin.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık) 

Yeni maceralara atılmak için can atıyorsunuz!  Ancak, adımlarınızı dikkatlice atın ve kararlarınızı gözden geçirin. Sevdiklerinizle iletişimde kalın.

Gençgazete Oğlak Burcunun Kariyer Ve Sağlık Rehberi Astroloji (4)

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak) 

İş hayatınızda disiplinli ve kararlısınız.  Ancak, kendinize de zaman ayırmayı unutmayın. Başarılarınızı kutlayın ve dürüstlükten şaşmayın.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat) 

Yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz!  Ancak, bu fikirleri hayata geçirirken dikkatli olun. Cömert olun ve insanlara yardım etmekten keyif alın.

Balık (19 Şubat - 20 Mart) 

Bugün duygularınız yoğun olabilir.  Kendinize zaman ayırın ve rahatlatıcı aktivitelere yönelin. Empati kurun ve sevdiklerinizi dinleyin.

Gençgazete Oğlak Burcunun Kariyer Ve Sağlık Rehberi Astroloji (3)

Kaynak: astroloji.org