Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Sevgili Koç, bugün sabrınızı sınayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Unutmayın ki, Allah sabredenlerle beraberdir. İş yerinde ya da evde, aceleci davranmak yerine, sabır göstererek ve dua ederek problemleri çözmeye çalışın.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burcu, bugün maddi konularla ilgili endişeleriniz olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçının ve ihtiyaç sahiplerine yardım ederek gönlünüzü ferahlatın. Sadaka vermek, hem ruhunuzu hem de çevrenizi aydınlatacaktır.

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar Genç Gazete

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Sevgili İkizler, bugün iletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Sözlerinizin gücünü hatırlayın ve dilinizi hayırlı işlerde kullanın.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burcu, bugün ailenizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelecektir. Aile bağlarını güçlendirmek ve sevdiklerinize değer vermek, Allah'ın hoşnutluğunu kazanmanın yollarından biridir. Aile içindeki huzuru korumak için sabırlı ve anlayışlı olun.

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar!  Yengeç

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sevgili Aslan, bugün liderlik yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Ancak, kibirden kaçınarak tevazu içinde hareket edin. Çevrenize örnek olun.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burcu, bugün detaylara takılmadan büyük resme odaklanmanız faydalı olacaktır. Her işte hikmet olduğunu unutmayın ve olaylara sabırla yaklaşın.

Genç Gazete Kova Burcu Kimlerle Iyi Anlaşır, Kimlerle Anlaşamaz Astroloji Burçlar (5)

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Sevgili Terazi, bugün denge ve adalet arayışınız ön planda olacak. Hakkaniyetli davranmak ve adaleti gözetmek bugün sizin için daha fazla gündemde. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde adil olun ve haksızlıktan kaçının.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcu, bugün içsel dönüşüm ve manevi arayışlarınız ön planda olabilir. Kalbinizi temiz tutmak ve vesveseden kaçınmak size iyi gelebilir. İç huzuru bulmak için dua etmeyş,meditasyon yapmayı deneyebilirsin.Bugün sabırlı ve kararlı olun.

Genç Gazete Kova Burcu Kimlerle Iyi Anlaşır, Kimlerle Anlaşamaz Astroloji Burçlar (4)

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Sevgili Yay, bugün yeni bilgiler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. İlim öğrenmek, değerli bir iştir. Yeni bilgiler edinirken, bu bilgileri hayırlı işlerde kullanmayı unutmayın.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak burcu, bugün sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmeniz gerekebilir.. İşlerinizi planlı ve düzenli bir şekilde yaparak, manevi huzuru koruyun.

Genç Gazete Kova Burcu Kimlerle Iyi Anlaşır, Kimlerle Anlaşamaz Astroloji Burçlar (3)

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Sevgili Kova, bugün sosyal ilişkilerinizde daha dikkatli olmanız gerekebilir. İnsanlarla iyi geçinmek ve güzel ahlakla davranmak sizi görünmeyen tehlikelerden koruyabilir. Çevrenizdeki insanlara sevgi ve saygı göstererek, manevi huzuru artırın.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Balık burcu, bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Sabır göstererek, zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Manevi huzuru bulmak için ibadetlerinize özen gösterin.

Genç Gazete Kova Burcu Kimlerle Iyi Anlaşır, Kimlerle Anlaşamaz Astroloji Burçlar (2)

Kaynak: astroloji.org