Bursa'da 14 Ocak 2024 Pazar günü sabah saatlerinde sis etkisinde başlayan gün, az bulutlu ve güneşli bir havayla devam ediyor. Termometreler, gün içinde en yüksek 7 dereceye kadar yükselecek. Ancak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni hava tahmin raporuna göre, gün boyunca yağış beklenmiyor.

14 Ocak 2024 Meteoroloji’den Bursa'ya çifte uyarı

Bursa Hava Durumu: 14 Ocak 2024 ve Gelecek Hafta Tahminleri

14 Ocak 2024 Meteoroloji’den Bursa'ya çifte uyarı

Sabah saatlerinde -3 dereceyle başlayan gün, sisli ve parçalı bulutlu bir gökyüzüyle gün doğumu yaşadı. Öğle saatlerine doğru sis etkisini kaybederken, termometreler 4 derece seviyelerine çıktı. Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli bir hava hakim olurken, sıcaklık 4-5 derece arasında seyretti. Akşam saatlerine doğru termometreler 2 dereceye kadar düşerken, güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı gerçekleşiyor.

14 Ocak 2024 Meteoroloji’den Bursa'ya çifte uyarı

Bursa Hava Durumu Güncellemesi ve Haftalık Tahminler

Meteoroloji raporuna göre, gelecek hafta Bursa'da sıcaklıkların artış göstermesi beklenirken, rüzgar ve yağış uyarıları da yapıldı.

Bursa'da Hava Durumu: Güncel Durum ve Gelecek Hafta Tahminleri

Haftanın ilk gününde (YARIN), sabah saatlerinde termometreler en düşük 0 dereceye kadar düşerken, gün içinde etkili olan rüzgarla birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı... Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı...

Salı günü sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış geçişleri beklenirken, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak.

Çarşamba günü, sabah saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşen sıcaklıklarla başlayacak. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olurken, en yüksek sıcaklık 6 derece olacak.

Perşembe günü sabah saatlerinde 6 derece olarak ölçülen sıcaklık, gün içerisinde parçalı bulutlu havayla birlikte 18 derece seviyelerine çıkacak.

Gelecek hafta boyunca Bursa'da rüzgar ve yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapılırken, hava durumu koşullarının takip edilmesi öneriliyor.

Editör: İHSAN KURAN