İnegöl Belediyesinden  İstihdama Destek İnegöl Belediyesinden İstihdama Destek

İnegöl Narkotik Büro Amirliği'nin yürüttüğü titiz bir çalışma sonucu, Suriye uyruklu olduğu belirlenen kişilere yönelik uyuşturucu satışı iddiası ile başlatılan operasyonda üç şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şahısların, Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinde yaklaşık bir aydır faaliyet gösterdikleri tespit edildi.

Whatsapp Image 2024 04 15 At 17.00.48

Polis ekipleri, teknik takip ve detaylı istihbarat çalışmaları sonucunda söz konusu işyerine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında işyeri sahibi A.A. ile beraberindeki C.M. ve M.A. adlı şahıslar gözaltına alındı. İşyerinde narkotik polis köpeği 'Rex' ile yapılan aramalarda, çeşitli gizli bölmelerde büyük miktarda metamfetamin ve kokain ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak yapılan ilk değerlendirmelerde, şahısların bu işi sistemli bir şekilde yürüttükleri ve geniş bir dağıtım ağına sahip oldukları belirlendi.

İşlem sonrasında üç şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkeme, M.A. ve C.M. isimli iki şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. Diğer şüpheli A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Merkezi