AK Partili Belediye Başkanlarından Başkan Bozbey'e Ziyaret AK Partili Belediye Başkanlarından Başkan Bozbey'e Ziyaret

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, adliye personeli için 36 dairelik lojman yapımı projesi kapsamında Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sercan Kocabey ve bir inşaat firması arasında protokol imzalandı. Adalet Bakanlığı’na bağlı Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) tarafından finanse edilen projenin, savcı, hâkim ve adliye çalışanlarının konut ihtiyacını karşılaması hedefleniyor.

Proje hakkında bilgi veren Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sercan Kocabey, lojmanların adliye çalışanları için önemli bir ihtiyaç olduğunu ve projenin kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti. İnşaat mühendisi ve Proje Danışmanı Hasan Hamaloğlu ise, 30 daire ve 6 dubleks kattan oluşacak olan projenin 3 blok halinde inşa edileceğini ve deniz manzarası ile körfeze bakacak şekilde planlandığını ifade etti.

Orçe İnşaat firması sahibi Orhan Çelebi, imza töreninin ardından yapılacak çalışmaların kısa sürede başlayacağını ve lojmanların adliye personeline teslim edileceğini açıkladı. Başsavcı Sercan Kocabey, projenin gerçekleşmesinde katkısı bulunan Adalet Bakanı, bakan yardımcısı, ATGV yönetimi, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı, Orçe İnşaat firması ve proje danışmanı GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu’na teşekkür etti. Bu proje, Gemlik adliye çalışanlarının yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi