Başkan Aktaş'tan Gençlere Müjde

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Nilüfer Çekici Otoparkı'nda düzenlediği ve sosyal medyadan duyurduğu gece döneri sahur programı, gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Başkan Aktaş, davetine icabet eden gençlere döner ısmarlarken, ayranlar Bursa Milletvekili Mustafa Varank tarafından sağlandı. Buluşmada döner ayran eşliğinde sahur yapıldı ve gençlerle keyifli sohbetler gerçekleştirilip hatıra fotoğrafı çekildi.

Genç Gazete Başkanın Çağrısı Ile Gençler Sahur Vakti Gece Dönerine Koştu  (3)

"Her Ay Bir Gece Döneri Yapacağız"

Başkan Aktaş, programda gençlerle yaptığı konuşmada, "Ben bu akşam anladım ki bundan sonra ramazanı beklemek yok, her ay bir defa gece döneri yapıyoruz" diyerek, gençlere ayda bir tekrarlanacak bu özel buluşmanın müjdesini verdi. Bursa'da gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Genç Gazete Başkanın Çağrısı Ile Gençler Sahur Vakti Gece Dönerine Koştu  (5)

Varank'tan Gençlere Teşekkür

Bursa Milletvekili Mustafa Varank, programa katılan gençlere teşekkür ederek, Bursa'nın kültürü, sanatı, ekonomisi ve sporuyla Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Varank, "Bu manzaradan anlıyorum ki; Alinur Aktaş'ın arkasında Bursa var" dedi.

Bursa'da ayıyı parçalayıp çöpe attılar Bursa'da ayıyı parçalayıp çöpe attılar

Genç Gazete Başkanın Çağrısı Ile Gençler Sahur Vakti Gece Dönerine Koştu  (2)

Bağlarbaşı'nda Coşkulu Karşılama

Alinur Aktaş, Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen buluşmada meşale ve havai fişek gösterileriyle karşılandı. Bu buluşmada, Başkan Aktaş'ın yeni dönem vizyon projeleri hakkında konuştuğu anlar, katılımcılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Başkan Aktaş, "Her şeyden önemli olan burada birlik ve beraberlik içerisinde olmamız. Şu kutlu şehirde yaşıyor olmak, Bursa’nın bir parçası olmak bizim için bir onurdur, şereftir" şeklinde gençlere hitaben konuştu.
Genç Gazete Başkanın Çağrısı Ile Gençler Sahur Vakti Gece Dönerine Koştu  (1)

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, programın ardından Tuna Gençlik Spor Kulübü'nün düzenlediği sahur programına da katıldılar ve burada da gençlerle bir araya geldiler.

Kaynak: İHA