Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

Dün İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İnegöl'de bulunan Ziraat Bankası tabelasından T.C ibaresi kaldırılmasına tepki göstererek MHP lideri Devlet Bahçeli'yi sert dille eleştirdi.

YASAL MERCİLERE ŞİKAYETİMİZİ YAPACAĞIZ

Yapılan açıklamaya tepki gösteren Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Alparslan Demir "İnegöl'de bulunan Ziraat Bankası'nın tabelasından TC. Mührünün kaldırılıp sadece küçük bir simge gibi bankanın isminin kenarına yazılması İnegöl halkını ve başta da bizleri derinden üzmüştür. Banka yöneticilerinin bu hatadan dönmesini ve Türk Milletinden özür dilemesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Değerleri için yasayan ve bu değerler için can veren, kan döken aziz Şehitlerimizin hatıralarını canımız pahasına da olsa koruyacağımıza ant içtik o sebeple banka yönetimini bu hatadan dönmeleri için uyarıyor gerekli çalışmaları yaptıktan sonra yasal olarak ilgili mercilere şikayetimizi de yapacağız. "

HEDEFLERİ DEVLET BAHÇELİ

İYİ Parti'nin hedefinin Devlet Bahçeli olduğunu ifade eden Alparslan Demir "Öte yandan sosyal medya hesaplarından banka ile ilgili eleştiri yapmak isterken çamura batan ve asıl niyetlerinin T.C. İbaresi değil de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendiyi karalamak olduğunu açığa çıkaran İnegöl İyi Parti ilce başkanlığı kendi içlerini ve işlerini temizlemeyi unutup başka yerlerde siyaset yaparak gündem oluşturmaya ve gündemde kalmaya çalışma gayretleri bir fayda sağlamayacaktır.

NAMERT SÖZÜNÜ İADE EDİYORUZ

Namert sözünü iade ettiklerini belirten Demir "PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile ortak akıl, ortak aday ve ortak siyaset yapmaktan geri durmayan IP ve yöneticileri bizleri AKP ile vatanın bütünlüğü ve selameti için attığımız adımlardan dolayı eleştiriyor ve Devlet beye Namert deme cüretinde bulunuyor o sebeple namert sözünü olduğu gibi iade ediyor Yüce Türk Milletine Saygılar sunuyorum."