12 Haziran"da yapılan genel seçimlerinin ardından derneklere teşekkür ziyaretlerine başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İlçe teşkilatı dernek ziyaretlerine Gümüşhaneliler Derneği ile Ahıska Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyareti devam etti. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin önderliğinde gerçekleşen; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı teşekkür ziyareti ilk olarak Gümüşhaneliler Derneğine gerçekleştirildi. Ziyarette söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl"ün büyüdüğüne dikkat çekerek, 2. OSB"de fabrikaların aşama aşama faaliyete geçtiğini söyledi.

AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin"de 12 Haziran seçimlerinde İnegöl"de yüzde 67 gibi bir oy oranı aldıklarını anımsatarak: "Türkiye"de de 75 milyon nüfusun yarısına yakının oyunu aldık. Türkiye"de 1950 yılından ve Demokrat Partiden sonra ilk kez üst üste hükümet etme özelliğini AK Partiye verdiniz. 8,5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza aynı tempoyla devam edeceğiz. Aksayan yerlerimizi onararak, yolumuza hızla devam ediyoruz. Başbakanımız 2023 hedefi koydu ve o hedefe doğru hızla ilerliyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa o yapılıyor. Bunlar hangi güçle yapılıyor tabii ki halkın gücüyle. Biz bu demokrasi tavrımızdan taviz vermeyeceğiz. Model ve başarılı ülke olma yolunda her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. İnanç, azim ve kararlılıkla gidiyoruz." dedi.

İnegöl"e hizmet etmek için çalıştıklarını dile getiren Şahin: "İnegöl"ümüzle ilgili önemli kararlar alıyoruz. Gelişime açık İnegöl"ü değiştirecek kararlar alıyoruz. İnegöl Belediyesinin 2012 yılında çalışma programına alacağı önemli çalışmaları var. Bizler merkezi hükümetten İnegöl"ümüze daha çok lise ve ilköğretim yapılması için çalışmalar yapıyoruz başladık." dedi.

İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu

İnegöl-Ankara Karayolu üzerindeki 4 tane kavşakla alakalı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şahin: "Şuanda projeleri yapılıyor bunları inşallah 2012 yılı içerisinde inşaatlarını yapıp hem bu ulaşımı kesintisiz hale hem de sağlıklı hale getirmek istiyoruz. Özellikle Avarlar ve Oylat kavşağı bizim için olmazsa olmazlarımız. Kısmet olursa onlara öncülük tanıyoruz. Fizibilite ve proje çalışmaları şuanda yapılıyor."şeklinde konuştu.

Hastanede yapılması planlanan yoğum bakım ünitesi ile alakalı müjde de veren Şahin: "Hastanemizle alakalı müjdeli bir haber var. Şuan İnegöl Devlet Hastanemizde yoğun bakım 5 üniteliydi ve hastalarımızı devamlı Bursa"ya gönderiyorduk. Niye bizim İnegöl"de olmasın dedik ve 21 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi ile ilgili onayı Sağlık Bakanlığından aldık. İnşallah sene sonuna kadar hem ihaleye alacağız hem de uygulamaya alacağız. Bundan sonra hastalarımızı Bursa"ya götürmek zorunda kalmayacağız. Yeni hastanelere yapıyorsunuz dediler bende dedim sağlık beklemez. Her gün bir hastayı Bursa"ya göndermekten bıktım. Eski de olsa buraya yapacağız. Her şeyimizle büyük olacağız diyoruz ama üç seneyi beklemek olmaz."açıklamalarında bulundu.

Konuşmasının sonunda Şahin, daha önce dile getirdiği Babasultan barajı ile alakalı hayalini tekrar dillendirerek, şunları söyledi: "Ben hayalim diye dile getirdim ama bu hayal değil gerçek. Babasultan Barajından İnegöl Ovası topraklarının sulanması bizim dönemimizde gerçekleşecek. Onunda projeleri şuanda çiziliyor. Eski projeler vardı mevcut imar yerlerinin büyümesinden dolayı buralar tarımsal sulamadan çıkartılıp yeni bir proje yapıyoruz ve projenin şeklini değiştiriyoruz yeraltından kapalı sistem şeklinde yapıyoruz. İnşallah bu dönemde peyder peyder suyu Çitli köyüne kadar götüreceğiz. Hayal değil bu çalışıyoruz yapacağız bunu. Bittiğinde cazibe ile akacak. Sulama ile birlikte ürünün kalitesi artacak."diye konuştu.