Yeraltı dizisi, kısa sürede yakaladığı başarı ve yüksek reytinglerin ardından bu kez kulislerde konuşulan kriz iddiaları ve sürpriz ayrılıkla gündeme geldi.
NOW TV ekranlarında yayınlanan dizide başrol oyuncuları Devrim Özkan ve Sümeyye Aydoğan arasında gerginlik yaşandığı öne sürüldü. İddialara göre Devrim Özkan’ın Deniz Can Aktaş ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve ardından Sümeyye Aydoğan’ın aynı oyuncuyla paylaşım yapması dikkat çekti. Bu gelişmeler, izleyiciler tarafından “başrol rekabeti” olarak yorumlandı.
Kulislerde ayrıca Deniz Can Aktaş’ın partner tercihiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Öte yandan dizide önemli bir ayrılık yaşandı. Komiser Pınar karakterine hayat veren Ekin Aksoy, senaryo gereği yaşanan dramatik gelişmelerin ardından projeye veda etti. 1 Nisan 2026 tarihinde yayınlanan bölümde karakterin hayatını kaybetmesiyle hikâyeden ayrıldığı netleşti.
Dizinin final sahneleri sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, başrollerde yer alan Uraz Kaygılaroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın performansları da izleyiciler tarafından övgü aldı.
Ayrılığın ardından oyuncu Ekin Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekibe ve izleyicilere teşekkür ederek duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Dizide yaşanan bu gelişmenin ardından hikâyenin nasıl şekilleneceği ise şimdiden merak konusu oldu.



