Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Yılmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları kapsamında düğün salonu ve kültür merkezinin bakım ve onarımının tamamlandığını açıkladı. Çalışmaların önemli adımlarından biri de mahalleye ilk kez kazandırılan modern Muhtarlık Binası oldu.

Yenişehir'de O Mahalleye Yeni Muhtarlık Binası Kazandırıldı (1)

Başkan Özel, yıllardır ihtiyaç duyulan düzenlemelerin tek tek hayata geçirildiğini belirterek binanın iç ve dış cephe boyalarının yenilendiğini, yalıtım ve tamiratların tamamlandığını söyledi. Kapıların değişimiyle yapının daha güvenli ve kullanışlı hale geldiğini ifade etti.

Yenişehir'de O Mahalleye Yeni Muhtarlık Binası Kazandırıldı (2)

Özel, yeni Muhtarlık Binası’nın mahalle yönetimi için önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak, bu alanın hizmetlerin daha sağlıklı bir ortamda sunulmasına imkân sağlayacağını söyledi. Mahalle sakinlerinin işlemlerini artık daha konforlu bir ortamda gerçekleştirebileceğini belirtti.

İnegöl'deki hava kirliliği ile ilgili Bursa Büyükşehir Ne Yapıyor?
İnegöl'deki hava kirliliği ile ilgili Bursa Büyükşehir Ne Yapıyor?
İçeriği Görüntüle

Yenişehir'de O Mahalleye Yeni Muhtarlık Binası Kazandırıldı (3)

Yılmaz Mahalle Muhtarı Şehmuz Ülgen’in talebi üzerine belirli noktalara hız kesici kasisler yerleştirildi. Ülgen, muhtarlık binası ve trafik düzenlemeleriyle ilgili taleplerinin kısa sürede karşılandığını belirterek Başkan Ercan Özel’e teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN