İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor. Sosyal yardımlarda hızlı, pratik ve aileleri rencide etmeden yardımların gerçekleştirildiği alışveriş kartı sisteminde düzenli olarak her ay yardım alan ailelerin kart güncellemesi Ocak ayı itibarı ile yapıldı. Kart güncellemeleri ile ilgili olarak vatandaşın Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçmesi gerektiği duyuruldu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ MARKETTEN KENDİ ALIŞVERİŞİNİ KENDİ YAPIYOR

Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yardım başvuru yaparak yardım alması uygun görülen vatandaşlara sosyal yardım destek kartı veriyor. Şu anda 566 aile, bu düzenli gıda yardımlarından faydalanıyor. Alışveriş kartları ile her ay ihtiyaç sahibi aileler ilgili marketlerden gıda alışverişlerini yapabiliyor.

Altın Nesil Okulları Türkiye Finalinde! Altın Nesil Okulları Türkiye Finalinde!

YENİ YILDA 24 MARKETTEN HİZMET SUNULACAK

2024 yılı için gerçekleşen ihale ile Sosyal Destek Kartları, İwallet Kurumsal Hizmetler A.Ş. tarafından hizmet sağlanarak vatandaşa ulaştırılmaya başladı. Vatandaşların kolay ve zahmetsiz alışveriş yapabilmesi için alışveriş market noktaları 24 olarak belirlendi. Özellikle nüfusun fazla bulunduğu mahallelerde iyileştirmeler yapıldı.

ALIŞVERİŞİNİ YAPAMAYANA DESTEK

Alışverişini yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli olan ailelerin alışverişleri de Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılarak adreslerine teslim ediliyor.

Editör: Umut Gökdaş