YARDIM Haberleri

YARDIM haberleri ve güncel YARDIM gelişmeleri, YARDIM ile ilgili tüm video, YARDIM fotoğrafları ve YARDIM haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenli olarak yardım alan aileler için hazırladığı market kartları güncellendi. Eski kartı bulunan...

Eğitim

İnegöl'den Hatay'a uzanan eğitim köprüsü: İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Hassa'daki bir anaokuluna 300 hikaye kitabı...

Gündem

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mısır Kızılayı ve uluslararası kuruluşlar tarafından düzenlenen 11 tırlık yardım konvoyu Gazze'ye ulaştı.

Gündem

Başvuruda bulunan kişinin ölüm aylığı, emekli, yetim ve dul maaşları almaması lazım. Sigortalı çalışıp maaş alan kişilere de kira yardımı...

Dünya

Mercedes-Benz Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, LinkedIn hesabından yaptığı paylaşımda şirketin İsrail'e para yardımı yaptığını duyurdu.

İnegöl

Gazze'de yaşanan insani krize duyarsız kalmayan İnegöl'ün minik yürekleri, Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu öğrencileri, kendi biriktirdikleri paraları Filistin için bağışladı.

Türkiye

Mutluluk Vagonu Şanlıurfa ve Sanat Ekibi, Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenen Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşmasında yer aldı.

Eğitim

 İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendi harçlıklarından biriktirerek Filistin'e yardım eli uzattı.

Yaşam

Sivas’ta bir sağlık çalışanı kurnazlığı ve ikna kabiliyetiyle, telefonla kendisini dolandırmaya çalışan dolandırıcıya tek kuruş kaptırmadan dolandırıcının parasını almayı başardı.

Dünya

Türkiye, İsrail ablukası altındaki Gazze'ye sağlık desteği verilmesi ve insani yardımların ulaştırılması için uluslararası alanda yoğun girişimlerde bulunuyor.

Spor

Mısırlı futbolun yıldızı Muhammed Salah, İsrail'in Gazze Şeridi'nde yoğun saldırıları ve ablukası devam ederken, Filistinli kardeşlerine yardım eli uzattı.

Asayiş

Yağış sonrası meydana gelen sel suları, sokakta bisikletiyle seyir halinde olan bir vatandaşı kamyonetin altına sıkıştırdı.