Uludağ Elektrik, sporun coşkusunu ve yardımseverliğin sıcaklığını bir araya getirerek Eker I Run Koşusu'nda fark yaratmayı başardı. Hem yarışta enerjik bir performans sergiledi hem de sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirdi.

uludagelektrik (1)

Enerji Dolu Bir Gün

Uludağ Elektrik, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Eker I Run Koşusu'nda bir kez daha enerjisini hissettirdi. Şirket, maraton ve kısa mesafe yarışlarından, minik adımlar koşusuna kadar birçok kategoride sporcuların yanında oldu.

Uludağ Elektrik Standında Renkli Anlar

Eker Meydan'ında kurulan standında ziyaretçilere unutulmaz anılar yaşatan şirketin, ebru sanatının vücuda uygulamasıyla oluşturduğu body marbling etkinliği büyük ilgi gördü.

Şirket, Eker Meydan’da yer alan standında enerji verimliliği ve tasarrufu temalı kitaplarını da miniklerle buluşturdu.

Koruncuk Vakfı İçin İyilik Koşusu

Uludağ Elektrik, Koruncuk Vakfı'nın "Hayalim Okul" Projesine destek olmak adına koştu. Depremden etkilenen kız çocuklarının eğitim hayatlarına katkı sağlama amacıyla farkındalık yarattı.

Bursa'da sanatı teknolojiyle buluşturan sergi Bursa'da sanatı teknolojiyle buluşturan sergi

uludagelektrik (2)

Uludağ Elektrik'ten Sosyal İş Birlikleri

Yardımseverlik koşularıyla bilinen Uludağ Elektrik, KODA ve Türk Eğitim Vakfı gibi pek çok STK'ya destek verdi. Şirketin koşu takımı, kırsalda aile çalışmaları programına ve depremzede öğrencilerin eğitim masraflarına katkıda bulundu.

İstanbul Maratonu'nda da Uludağ Elektrik, depremden etkilenen kız çocukları için koşmaya devam edecek. Şirket, adımlarını iyilik, eğitim ve çocuklar için atmaya devam ediyor.

Editör: Umut Gökdaş