Fenerbahçe’nin 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Ali Koç'un konuşması sırasında salonda gerginlik çıktı. Kongre üyeleri Ali Koç’u istifaya davet ederken bazı taraftarların da aralarında kavga yaşandı. Öte yandan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevini bıraktığını açıkladı.

Sarı lacivertlilerin Olağan Mali Genel Kurulu'nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç konuşma yaparken ilk olarak ıslandı. Sözlerine bir süre devam eden Ali Koç “istifa” sloganları ile karşılandı. Bu sırada bazı kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Başkan Ali Koç kürsüye çıkarken "Söylesene Ali Başkan bu ne biçim Fenerbahçe" şeklinde tezahürat yaparak tepki gösteren kongre üyeleri, başkanın konuşması sırasında da "Taraftar İstifa" diye bağırarak konuşmaya tepki koydu.

Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi

Ardından başkanın "Biz başarısızlığı isteyerek mi yapıyoruz" sorusuna tribünlerden alaycı bir dille "evet" şeklinde cevap verilince başkan Koç, "Aferin sana evet bilerek yapıyoruz" diye cevap verdi.

Divan Başkanı Uğur Dündar'ın tüm ikazlarına rağmen tansiyon uzun süre düşmedi.

Editör: Fırat Çelik