31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram bir açıklama yaparak, seçim sonuçlarının hem İnegöl hem de ülke için hayırlı olmasını diledi. Açıklamada, aziz milletin kararının tartışılamayacağı vurgulandı ve MHP'nin bu süreçteki çalışmalarına değinildi.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, 14 Mayıs Genel Seçimleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilen özverinin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de sürdürüldüğünü belirtti. Bayram, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Cumhur İttifakı'na olan bağlılıklarını İnegöl'de açık bir şekilde sergilediklerini ifade etti.

Açıklamada ayrıca, MHP İnegöl İlçe Teşkilatı olarak meclis üye sayısında sadece bir kayıp verildiği ve Cumhur İttifakı adayı Alper Taban'ın tekrar İnegöl Belediye Başkanı seçildiği hatırlatıldı. MHP ve Cumhur İttifakı'nın gelecekte daha çok çalışarak yerel yönetimlerdeki kayıplarını telafi edeceği belirtildi.

Teşkilat, 55 yıllık tecrübesiyle, sonuçlar ne olursa olsun Türk ve Türkiye Yüzyılı şiarıyla hareket etmeye ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Açıklama, İnegöl Belediye Başkanı olarak seçilen Alper Taban ve meclis üyelerini tebrik ederek son buldu.

İşte açıklamanın tamamı:

Çok kıymetli İnegöllü hemşehrilerim;

31 Mart Yerel Seçimlerinde alınan sonuçlar İnegölümüz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Aziz milletimizin kararı bizim için tartışılamazdır.

İnegöl'de Mobilya Mağazasına Yağma Girişimi İnegöl'de Mobilya Mağazasına Yağma Girişimi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, göreve geldiğimiz günden bugüne, birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla 14 Mayıs Genel Seçimleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğimiz üstün özveriyi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de gösterdik.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Cumhur İttifakına olan koşulsuz ve şartsız bağlılığımızı bizatihi İnegöl'de ortaya koyduk.

Bursa'da aldığımız başarısız sonuçlar bizi derinden üzmüştür.

Fakat bunun yanında Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart Yerel Seçimlerinde ülke genelinde kazandığı 181 Belediye ile seçimin en başarılı 3. partisi olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak Meclis üye sayımızda sadece bir fire vererek Cumhur İttifakı adayımız Alper Taban'ı tekrar Belediye Başkanı seçtiğimiz unutulmamalıdır.

55 yıllık tecrübemizle, sonuçlar her ne olursa olsun Türk ve Türkiye Yüzyılı şiarıyla hareket etmeye, Lider Teşkilat düsturuyla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacak yerel yönetimlerdeki kayıplarımızı telafi edeceğiz.

Beş yıl boyunca Cumhur İttifakı olarak ortak yönetim anlayışı ile İnegöl'e hizmet edeceğiz.

İnegöl Belediye Başkanı olarak seçilen Alper Taban Başkanımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum.

Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak İnegölümüzün hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Şaban Kılıçcı