Twitch AscelinaDeniz Kimdir?

Ascelinadeniz yirmili yaşlarda, twitch yayıncısı aynı zamanda sosyal paylaşım sitesi tiktok üzerinde çeşitli videoları bulunan Türkiye’de yaşayan Deniz isimli biridir. Uzi – Krvn Remix ( Kardeşim Helikopter ) şarkısının bir kısmını söyleyerek ün kazanmıştır. Twitch’te oyun videoları başta olmak üzere çok sayıda canlı yayın açarak 112 bin kişilik takipçi sayısına sahiptir.  İstanbul‘un Bağcılar semtinde oturmaktadır. Burcu Koç‘tur. R harflerini söyleme de zorluk yaşamaktadır. Fakat buna ne kendisi ne de izleyicisi takılmaktadır. Hatta bu kendisine has bir üslup oluşturmaktadır. Yayınlarından ve fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla kendisi dövme yaptırmayı sevmektedir. Parmakları da dahil olmak üzere pek çok dövmesi bulunmakdır. Tiktok adlı uygulama’da 1 Milyon civarı takipçisi bulunmaktadır. Yine aynı platformda attığı videolar ortalama olarak 500 bin ile 1 Milyon arası izlenmektedir. Deniz’in memleketi takipçileri tarafından en merak edilen sorularından bir tanesi. Kendisi hem Twitch’de ‘Hakkımda’ kısmında ayı emojisi ile belirttiği hem de yayınında pek çok kez dile getirdiği üzere Kastamonu‘ludur. Twitch platformunda yayınlarıyla izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatan Ascelina Deniz hem oyunlar oynuyor hem de güldürüyor. Keyifli ve sempatik yapısı ile ön plana çıkan Deniz, ilk andan itibarem kendisini birçok insana sevdirdi. 

Ekran görüntüsü 2023-08-18 161739

AscelinaDeniz Gerçek Adı Soyadı Nedir?

Gerçek ismi Deniz‘dir. İstanbul‘un Bağcılar semtinde oturmaktadır. Burcu Koç‘tur. R harflerini söyleme de zorluk yaşamaktadır. Fakat buna ne kendisi ne de izleyicisi takılmaktadır. Hatta bu kendisine has bir üslup oluşturmaktadır. Tiktok adlı uygulama’da 1 Milyon civarı takipçisi bulunmaktadır. Yine aynı platformda attığı videolar ortalama olarak 500 bin ile 1 Milyon arası izlenmektedir. Yayınlarından ve fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla kendisi dövme yaptırmayı sevmektedir. Parmakları da dahil olmak üzere pek çok dövmesi bulunmakdır.

Ekran görüntüsü 2023-08-18 162003

AscelinaDeniz Kaç Yaşında?

İstanbul'un Bağcılar semtinde oturmaktadır. AscelinaDeniz'in yaşı 23‘tür. Koç burcudur. R harflerini söyleme de zorluk yaşamaktadır. Fakat buna ne kendisi ne de izleyicisi takılmaktadır. Hatta bu kendisine has bir üslup oluşturmaktadır.

Ekran görüntüsü 2023-08-18 162027

AscelinaDeniz Nereli?

Deniz’in memleketi takipçileri tarafından en merak edilen sorularından bir tanesi. Kendisi hem Twitch’de ‘Hakkımda’ kısmında ayı emojisi ile belirttiği hem de yayınında pek çok kez dile getirdiği üzere Kastamonu‘ludur. Bunun, son dönemde popülerliğinin artması nedeniyle bu kadar merak edildiğini tahmin ediyoruz.

Ekran görüntüsü 2023-08-18 162137

Serenay Sarıkaya Bakın Neyle Oy Kullanmaya Geldi Serenay Sarıkaya Bakın Neyle Oy Kullanmaya Geldi

AscelinaDeniz Sevgilisi Kim? Sevgilisi Var mı?

Yine yayınlarında pek çok kez denk gelebileceğiniz gibi erkek arkadaşı vardır. Süresi tam bilmemekle birlikte yayınlarda birbirlerine takılmaları çok olmakta fakat bunlar çok tatlı takılmalar olarak gözükmektedir. İkisinin de birbirini çok sevdiği belli olmaktadır.

Ekran görüntüsü 2023-08-18 162155

AscelinaDeniz Sosyal Medya Hesapları

Kendisi Uzi ve Krvn adlı şarkıcıların ‘Kardeşim Helikopter‘ şarkısına çektiği kısa video ile milyonlarca kişiye ulaşmıştır. Hatta öyle ki pek çok Instagram sayfasında videoları günlerce en çok izlenen video olmuştur. Tiktok platformunda ise şarkıya dair yeni bir akım başlatmıştır. Şimdi başarılı sosyal medya yayıncısının tüm hesaplarını tek tek paylaşıyoruz.

Twitch-AscelinaDeniz-Kimdir-Kac-Yasinda-Adi-Nedir-Nereli

• İnstagram
• Twitter
• Youtube
• Steam

TWİTCH: twitch.tv/ascelinadeniz

Editör: Umut Gökdaş