22-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, sektör profesyonellerini ve mobilya alıcılarını bir araya getirecek.

Mobilya şölenine davet var!

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuarın açılış öncesi yaptığı açıklamada, İnegöl'ün yarım asırlık tecrübesiyle mobilya sanatında iddialı bir konumda olduğunu belirtti. Başkan Taban, "170 ülkeye ihracatımızla, 3 bini aşkın üreticimizle ağacı sanata dönüştürmeye devam ediyoruz" dedi ve tüm ziyaretçileri mobilya şölenine davet etti.

Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı

Genç Gazete Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl'de Açılıyor! (2)

Başkan Taban açıklamasında: “Mobilyanın Başkenti İnegöl’de yeni bir mobilya şöleni başlıyor. 170 ülkeye ihracatımızla, 3 bini aşkın mobilya üreticimizle ve yarım asırlık fuar tecrübemizle ağacı sanata dönüştürmeye devam ediyoruz. Fuar hazırlıklarımızı tamamladık. Bu fuarda akıllı, fonksiyonel ve trend mobilyaları göreceksiniz. 22-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarımıza tüm misafirlerimizi davet ediyorum. Bu vesileyle emeği geçen tüm mobilyacılarımıza da teşekkür ediyorum. Fuarımızın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Genç Gazete Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl'de Açılıyor! (5)

Mobilyada yenilikler ve trend ürünler fuarda

Fuar, modüler ve avangarde tasarımların yanı sıra akıllı ve fonksiyonel mobilyaları da sergileyecek. İnegöl mobilyacıları, en güncel ve trend ürünleri ile sektördeki yenilikleri ziyaretçilere sunacaklar.

İnegöllü mobilyacı Hatice Tuna, "Bizler modüler ve avangarde yatak odası ve yemek odası üretiyoruz. 22 Nisan tarihinde başlayacak olan ve bu yıl 50’ncisi düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı için hazırlıklarımızı tamamladık. En güncel, en trend mobilyaları vatandaşlarımıza sunacağımız mobilya fuar alanına ve mağazalarımıza tüm misafirlerimizi bekliyoruz”  şeklinde konuştu.

Genç Gazete Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl'de Açılıyor! (4)

İnegöl'ün mobilya üreticileri Kerim İba ve Baki Kır da fuarın önemini vurgulayarak, İnegöl'ün 365 gün boyunca bir fuar alanı gibi olduğunu ve yılın her günü mobilya sanatını yaşattığını ifade ettiler. Kır, "Yurt içi ve yurt dışına hitap eden modellerimizle burası her segmentten mobilya üretiyor" dedi.

Kerim İba: “1 yıl önce 3 arkadaş çıktığımız bu yolda Yatak Odası, Yemek Odası ve Koltuk Takımı üretim yapıyoruz. Mağazamız Ertuğrulgazi Caddesinde. En trend ve en güncel modellerle herkesi İnegöl’ümüze davet ediyoruz” diye konuştu. 

Genç Gazete Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl'de Açılıyor! (3)

Mobilya mağaza müdürü  Baki Kır: “MODEF için çok güzel, yeni ürünlerimiz ve modellerimiz var. Hem yurt içi hem yurt dışına hitap edecek modellerimiz var. İnegöl olarak aslında 365 gün açık olan bir fuar gibiyiz. Burası her segmentte mobilya üretiyor. Herkesi İnegöl’e bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Fuar, İnegöl'ün sanatla yoğrulmuş mobilya geleneğini uluslararası alana taşıyarak sektördeki yerini daha da pekiştirecek. Bu önemli etkinlik, hem yerel ekonomiye hem de kültürel mirasa büyük katkı sağlayacak.

Kaynak: İnegöl Belediyesi