Dünya

Türk Hava Yolları'nın Yeni Yüzü: Barbie

Hollywood'un parlayan yıldızlarından Margot Robbie, Türk Hava Yolları'nın Avustralya seferlerini tanıtmak için seçildi. 2 Temmuz 1990 doğumlu Avustralyalı oyuncu, başarılı kariyeri ve etkileyici fimleri ile tanınıyor. 

Abone Ol

Queensland, Dalby'de doğan Margot Robbie, genç yaşta Melbourne'e taşınarak oyunculuk kariyerine başladı. Avustralya yapımı bağımsız filmler ve 'Neighbours' dizisiyle tanındı, Logie Ödülleri'ne iki kez aday gösterildi.

Son Filmi "Barbie"

Uluslararası Üne Kavuşan Roller

The Wolf of Wall Street filmindeki performansıyla uluslararası alanda tanınan Robbie, Oscar ve Altın Küre adaylıkları kazandı. 'Suicide Squad', 'I, Tonya', 'Mary Queen of Scots', 'Once Upon a Time in Hollywood', 'Birds of Prey' ve 'Barbie' gibi filmlerde başarılı performanslar sergiledi.

Kişisel Hayat ve Sosyal Medya

Evli Bir Yıldız

2016 yılında İngiliz yapımcı Tom Ackerley ile evlenen Robbie, Los Angeles'ta yaşıyor. Hollywood'daki başarılı ve beğenilen oyunculardan biri olarak kariyerini sürdürüyor.

Instagram'da Margot Robbie

Margot Robbie'nin popüler Instagram hesabı, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Oyuncunun günlük yaşamından kesitler ve kariyerine dair güncellemeleri için Instagram adresini ziyaret edebilirsiniz.