Gece yarısı Düzce'nin Çilimli sapağında meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç tıra arkadan çarptı ve kontrolden çıkarak bariyerlere çarparak devrildi.

Bu feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Peki, bu korkunç kazanın detayları neler ve olay yerine intikal eden ekipler neler yaşadı?

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (2)

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Sakarya istikametinden Bolu istikametine ilerleyen Barış D. yönetimindeki 34 EPY 760 plakalı Peugeot marka hafif ticari aracın, aynı yönde ilerleyen Fatih P. idaresindeki 34 EOD 466 plakalı Mercedes marka tıra arkadan çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, bariyerlere çarpıp devrildi.

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (3)

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

İlk Müdahale ve Kurtarma Çalışmaları

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (8)

Kaza sonrası olay yerine polis, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücü Barış D. ve yolcu Yavuz Selim Aşıkoğlu'nu sıkıştıkları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ne yazık ki, Yavuz Selim Aşıkoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (4)

Yolcu Hayatını Kaybetti, Sürücü Ağır Yaralı

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (7)

"Araç sürücüsü Barış D., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, yolcu Yavuz Selim Aşıkoğlu'nun ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi."

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (5)

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaparken, Yavuz Selim Aşıkoğlu'nun cansız bedeni Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle tek şeritten ilerleyen trafik, aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Genç Gazete Tıra Arkadan Çarpan Araç (6)

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK