Sendika şubesinde imzalanan protokol öncesi konuşan TEKSİF İnegöl Şube Başkanı Selçuk Bozkaya, İnegöl'de tekstil sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan 3 bin 500 üyeye sahip olduklarını ve üyelerin 1. derecede yakınlarıyla yaklaşık 17 bin 500 kişilik büyük bir aile olduklarını söyledi.

ÜYELER HASTANEDEN MEMNUN

Üyelerden gelen istek doğrultusunda yeniden Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ile anlaşma yaptıklarını aktaran Bozkaya;

Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ile üyelerimiz adına yapılan anlaşma bitti. Yeni dönemde üyelerimizden gelen istek sonucunda hastane ile yeniden anlaşma yapıyoruz. Üyelerimiz, hastane doktorlarının, bilgi donanım açısından son derece iyi olduğunu dile getirdi. Üyelerimize gösterdikleri ilgi ve sıcak yaklaşım neticesinde tekrar daha iyi imkanlarda anlaşma ortamını sağlayan hastane yönetimine şahsım ve üyelerim adına sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.

%50 İNDİRİM

Bozkaya şöyle devam etti;

At Suratlı Kadın Sosyal Medyayı Salladı! At Suratlı Kadın Sosyal Medyayı Salladı!

"Yapılan bu anlaşma neticesinde; TEKSİF çalışanlarına 1. derecede yakınlarının (anne, baba, eş ve çocuk) alacağı ayaktan sağlık hizmetlerinde muayenelerinde; cari ücretler üzerinden %50 indirim sağlayacak. Yatak ve tedavi kapsamında %10 indirim, yatarak operasyon kapsamındaki sağlık hizmetlerinden %10 indirim imkanı sağlayacak. Bu anlaşma 13 Kasım 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır."

Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, TEKSİF'in ülkemizin önemli sendikalarından olduğunu aktardı. Sağlık indirimi protokolünün yeniden yapıldığını belirten Güncan;

"Protokolle TEKSİF üyesi olan işçi kardeşlerimize Özel Aritmi İnegöl Hastanesi olarak bir takım kolaylıklar sağlıyoruz. İnegöl'ün ilk özel hastanesi olan hastanemiz 30 hekim ve 60 yatak kapasitesiyle 17 branşta hizmetlerine devam ediyor. Protokolle önemli işçi grubuna sağlık hizmetini indirimli sunacağız" dedi.

Konuşmaların ardından yaklaşık 18 bin kişinin yararlanacağı sağlık indiriminin protokolü imzalandı.