Milletvekillerinin yemek yediği TBMM Lokantası'ndaki menüler ve fiyatlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Hem emekli hem de vekil olan ve maaşları 230 bin TL'ye çıkan milletvekillerinin, 140 TL'ye yiyebildikleri lezzetli yemekler sosyal medyada büyük ilgi çekti.

TBMM Lokantasında Zengin Menü Seçenekleri

TBMM Lokantası'nda sunulan menüler ve fiyatları dikkat çekiyor. Yayılan bir fotoğrafta, Dana Kavurmalı pilavın 42 TL, Fıstıklı tel kadayıfın 32 TL, Ton balıklı salatanın 45 TL ve Zeytinyağlı Humus'un 12 TL olarak fiyatlandırıldığı görüldü. Ayrıca, 10 TL küver ücreti ile birlikte toplamda 141 TL ödeniyor. 

Sosyal Medyada Tartışma Konusu

Sosyal medyada paylaşılan bu hesap, kullanıcılar arasında büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, milletvekillerinin yüksek maaşlarına karşın TBMM Lokantasında uygun fiyatlarla yemek yiyebilmelerini eleştirdi. Diğer yandan, bazı kullanıcılar ise meclis lokantasının kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmasını olumlu bir adım olarak değerlendirdi.

TBMM Lokantası'ndaki menüler ve fiyatlar, hem milletvekilleri hem de sosyal medya kullanıcıları arasında farklı yorumlara sebep oldu. 

İşte o paylaşım: 

Yurt genelinde yağışlar bir hafta boyunca etkili olacak Yurt genelinde yağışlar bir hafta boyunca etkili olacak

Tbmm Lokantasinda Son Durum Bakin 140 Tlye Neler Yiyorlar

Editör: Umut Gökdaş