Hatay'da yaşanan deprem acısı, Taha Duymaz ve kardeşlerinin hikayesiyle bir kez daha gündeme geliyor.

Genç Gazete Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Annesinin Evlat Acısı (2)

Yitirilen Hayatlar, Unutulmayan Acılar

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve iki kardeşinin depremde hayatını kaybetmesi, Hatay'ın Güveççi Mahallesi'ndeki bir aileyi derinden yaraladı. Meryem Duymaz, çocuklarının yokluğunu her gün hissettiğini, onların mezarı başında gözyaşlarına boğulduğunu belirtiyor.

Genç Gazete Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Annesinin Evlat Acısı (3)

Refüje çarpan araçta aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Refüje çarpan araçta aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Deprem ve Bir Annenin Dayanılmaz Yükü

"Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz."
“Çok zor, Allah kimsenin başına göstermesin. Allah hepsine rahmet eylesin. İnşallah mekânı cennet olur. Çok üzgünüm, hiç unutmuyorum. Daha bugün ölmüşler gibi. Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz. Melek, Taha, Umut, halası ve kocası 5 kişi öldü”

Genç Gazete Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Annesinin Evlat Acısı (4)

Kaybedilen Canlar, Yaşanan Felaket

6 Şubat'ta meydana gelen deprem, Taha Duymaz ve iki kardeşinin yanı sıra, halası ve kocasını da hayattan koparıyor. Aile, büyük bir yıkımın ve kaybın acısını yaşıyor.

Genç Gazete Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Annesinin Evlat Acısı (5)

Annelerin Gözyaşları ve Anıları

Meryem Duymaz, çocuklarının fotoğraflarına bakarak teselli bulmaya çalışıyor. Onların anıları, acılı annenin her gününe eşlik ediyor.

Genç Gazete Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Annesinin Evlat Acısı (6)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR