Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanması sonrasında, çiftin avukatı Hüseyin Kaya, Ankara Masası yayınında çiftin cezaevi yaşamına dair ilginç detayları paylaştı.

Sosyal Medya fenomeni çift: Cezaevindeki ilginç detaylar

Avukat Kaya, Engin Polat'ın cezaevinde namaza başladığını ve Dilan Polat'ın İnşirah Suresi'ni Arapçasından okuduğunu belirtti. Cezaevindeki yaşantılarına dair bilgiler veren avukat, çiftin sosyal medyada paylaştığı lüks yaşantılarını "sadece şov yaptıkları" olarak nitelendirdi.

Engin ve Dilan Polat'ın cezaevindeki değişimine dikkat çeken avukat Kaya, Engin Polat'ın tek kişilik odada kaldığını ve bu sürecin bir imtihan olduğunu vurguladı. Avukat, Engin Polat'ın pişmanlık duyduğunu ve daha sade bir yaşam sürmeyi arzuladığını ifade etti.

Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor

"Keşke tanınmamış olsaydık, keşke asgari ücret düzeyinde olsaydık da ailemle çocuklarımla huzurla gezebilseydim" diyen Engin Polat'ın vergi borcu konusunda ödeme yapamayacağına inandığını belirten avukat, çiftin yaşantısındaki değişimin bir varoluş imtihanı olduğunu açıkladı.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57