Çin'de bir markette satışa sunulan ambalajlanmış yengeçler, canlanarak paketlerinden çıkmaya başladı. Bu ilginç ve sıradışı olay, alışveriş yapanların ve daha sonra sosyal medyada videoyu izleyenlerin dikkatini çekti.

Market alışverişi sırasında ambalajlanmış yengeçlerin canlanıp ambalajlarından çıkmaya başlaması, görenleri hayrete düşürdü. Bu durum, alışveriş yapanların ve görgü tanıklarının ilgi odağı oldu.

Sosyal Medya Tepkileri

"Taze taze daha ne olsun" ve "Çok korkunç bunları nasıl yiyorlar?" gibi yorumlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve izleyenleri güldürdü.

Sosyal Medyada Yengeç Videosu

Sosyal medyada paylaşılan video, çeşitli ve eğlenceli yorumlara ev sahipliği yaptı. Video, izleyenleri kahkahaya boğarken, yengeçlerin canlanması konusunda çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi

Yengeçlerin Canlanmasının Ardındaki Gerçek

Marketten satın alınan yengeçlerin canlanmasının ardındaki gerçek, yengeç eti genellikle canlı pişirilir. Bunun da önemli bir nedeni bulunmaktadır. Kabuklu deniz canlıları öldükleri takdirde vücutlarından hızlı bir şekilde toksik madde salgılarlar. Bu nedenle yenmeleri de imkansız bir hale gelebilir. Yengeçler de canlı bir şekilde haşlanarak toksik madde salgılanmasının da önüne geçilir. Yengeç canlı pişirilerek kaynar suyun içerisinde ölmesi beklenir.

Editör: Umut Gökdaş