Başarıya giden yolda doğru mesleği seçmek Başarıya giden yolda doğru mesleği seçmek

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 4. Sınıf öğrencisi Cefail Ceyiz’in Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesinde YKS sınavına girecek öğrencilere yönelik YKS sınavı kampanyasını gerçekleştirdikten sonra öğrencilerle etkinlik olarak kompozisyon yarışması düzenlendi.

İlk olarak sınava girecek öğrencilerimize kariyer buluşmaları kapsamın da bir konferans etkinliği düzenleyerek sınava az kalan bu süreç de nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine dikkat çekildi daha sonrasın da onların duygu düşüncelerini anlatan bir kompozisyon yarışması yapıldı.

Etkinlik kapsamın da öğrencilerimizden sınav ve geleceğe yönelik hayallerini anlatan bir kompozisyon yazmaları istendi. Daha sonrasında kompozisyonlar değerlendirilerek, yarışmanın kazananı belirlendi. 26 Mayıs 2023 Cuma günü bayrak töreninde yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür edildi. Duygu ve düşüncelerini en iyi yazıya döken öğrencimiz Mualla Saldıran’a hediyesi tören de verildi.